Wat kunnen wij betekenen?

Wat kunnen wij betekenen?

1. Inventariseer de risico’s

Bij een verbouwing, maar ook bij nieuwbouw, zijn wij het liefst zo vroeg mogelijk betrokken. Op die manier kunnen we soms hoge kosten besparen door het pand nét iets anders in te richten. In deze stappen helpen wij u bij het in kaart brengen van alle risico’s.

2. Voorstel voor beveiliging

Op basis van onze inventarisatie maken wij een voorstel voor de beveiliging van uw pand. Verder sluiten wij altijd aan op uw wensen en vinden we het een uitdaging om innovatieve oplossingen te bedenken om het maximale uit uw beveiligingsoplossing te halen. Van niet-automatische bewaking of gerichte object- of ruimtebewaking tot gedeeltelijke en volledige bewaking. Daarbij passen we de meest moderne technologie toe

3. Opstellen Programma van Eisen

Op basis van de twee voorgaande stappen stellen wij een Programma van Eisen op. Dit wordt ook wel PvE genoemd. In dit programma brengen wij de eisen van de wetgever samen met de specifieke kenmerken van uw pand.

4. Ontwerp en Installatie

Nadat we de documentatie volledig op orde hebben gebracht, starten we met de projectering en het volledige ontwerp van uw brandmeldinstallatie. Vervolgens installeren we uw brandmeldinstallatie en zullen we deze volledig in eigen beheer in bedrijf stellen en opleveren. Ons team is gespecialiseerd in en gecertificeerd voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties.

5. Onderhoud

Onze service stopt niet na het installeren en in bedrijf stellen van uw brandmeldinstallatie. Na de installatie dragen wij zorg voor uw brandmeldinstallatie.
Wij zorgen voor alle soorten onderhoud of beheerderstaken, waaronder het maandelijkse, 4/8 maandelijkse en jaarlijkse onderhoud, en uiteraard het verhelpen van storingen.